Megjelent a Déli Szó negyedik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_negyedikszam

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam negyedik számát július 21-től vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A negyedik szám július 21-én jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a negyedik szám tartalmából:

-MSZP-s kifizetőhely lett Szeged?
-Georg Spöttlével indul a SZEGEDma Klub
-Összefogtak a gazdák Szőregen
-Régészek tárják fel a szegedi vár déli bejáratát
-Élettel teli szerepben Zsombón Esztergályos Cecília
Az igazi szakmai munkában hisz Hevesi Tamás

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket adeliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. július 21-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Előző sztori

Nyári slágerrel robbant a Soerii & Poolek és a Suck My Disco

Következő sztori

Pogácsás: több mint ötmilliárd forint jut önkormányzati fejlesztésekre