Labdarúgás: makói iksz a Mezőhegyes ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

labdarugas_foci_futball_gs

Döntetlent játszott második felkészülési mérkőzésén az NB III-ra készülő Makó. Méhes Tibor együttese a Mezőhegyes ellen lépett pályára szombat délelőtt.

Hétfőn kezdte el a felkészülést az NB III küzdelmeire a Makói FC és szerdán már rögtön felkészülési mérkőzést játszott a tavaly még a harmadosztályban szereplő Méhkerék ellen, ahol hiába szerzett vezetést, végül 3-1-s vereséget szenvedett. Persze, ebből az eredményből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, hiszen csupán néhány napja dolgozik együtt a keret és nagyon sok játékost próbál ki Méhes Tibor. Nem volt ez másképpen szombat délelőtt sem, amikor a Mezőhegyesi SE csapatát fogadta a hagymavárosi alakulat. A vezetőedző két különböző csapatot küldött a pályára a két félidőben, a találkozó 1-1-s döntetlennel ért véget. A Makó gólját Rabóczki szerezte. Méhes Tibor csapata egy hét múlva a SZEOL ellen folytatja a felkészülési mérkőzések sorát.

Felkészülési mérkőzés

Makói FC – Mezőhegyesi SE 1-1 (1-1)
Makó, vezette: Kovács Attila (Virág András Barnabás, Minda Gábor).
Makó 1. félidő: Palotás – Sirokmán, Patai, Tóth T., Varga R., Széll, Bánóczki, Babolek, Rabóczki, Gémes.
Makó 2. félidő: Verebélyi – Balázs, Patai, Sirokmán, Szil, Gilinger, Paulik, Csupics, Czene, Majner, Bartus. Vezetőedző: Méhes Tibor.
A Makó gólszerzője: Rabóczki.

Méhes Tibor: “A legfontosabb az volt a mai napon, hogy nagyjából két egyforma kezdőt állítsunk össze, a második félidőre egy meglehetősen fiatal együttessel álltunk ki. Igyekeztem minden játékosnak egyforma játéklehetőséget adni és az is fontos volt, hogy a próbajátékosokat megfigyeljük és eldönthessük a jövőben, hogy ki lehet a csapat segítségére. Összességében hasznos volt a mai mérkőzés, dolgozunk tovább.”

Előző sztori

Erős a forgalom a megyei átkelőkön

Következő sztori

Labdarúgás: győzött a SZEOL Mórahalmon