Labdarúgás: döntetlennel folytatta a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

Az UTA Arad ellen folytatta a felkészülését az NB III újonca, a Makói FC, Méhes Tibor együttese élvezetes találkozón játszott döntetlent.

Szombaton délelőtt a román másodosztály tavalyi bronzérmese, az UTA Arad ellen gyakorolt tovább a Makói FC: a hagymavárosiak csapatában ezúttal is több próbázó helyet kapott. Az viszont már biztos, hogy a csapatban folytatja a 18 éves Patai Balázs, aki Bajáról érkezik, a 20 éves belső védő, Lipták Ákos a Gyulától érkezik Makóra, a 23 éves István László pedig a ligakonkurens Tiszakécskét hagyja ott a Makó kedvéért, a 24 éves Takács János az NB III Nyugati csoportban szereplő Diósdtól szerződött Méhes Tibor együtteséhez.

A szakmai stáb az aradiak ellen tesztelhette a HFC 21 éves támadóját, Szarvas Józsefet, valamint az Ásotthalom 24 éves középpályását, Balogh Ádámot is.

A találkozón az UTA szerzett vezetést, amit nem sokkal később Széll Kristóf egy remek szabadrúgásgóllal egyenlített ki. A félidő hajrájában azonban az Arad újból előnybe került, de a szünet után Gémes Bence fejezett be egy szépen felépített akciót, amivel másodjára is egyenlíteni tudott a Makó.

A Makói FC szerdán 18 órától a szintén NB III-as újonc, ám a Keleti csoportban szereplő Füzesgyarmat ellen játszik hazai pályán.

Felkészülési mérkőzésen

Makói FC – UTA Arad 2-2 (1-2)
Makó: Verebélyi – Rakonczai, Sirokmán, Takács, István, Lipták, Varga R., Széll, Bánóczki, Babolek, Gémes. Játszott még: Garamvölgyi (kapus), Csupics, Vajna, Patai, Szil, Szarvas J., Balogh Á. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Makói gól: Széll, Gémes.

Méhes Tibor: “Egy nagyon jó csapattal szemben játszottunk egy jó meccset. Elérte a célját a mai meccs, alakul a csapatunk.”

Előző sztori

15-20 százalékkal élénkült a kereslet az albérletek iránt

Következő sztori

Labdarúgás: hazai pályán győzte le a HFC a Mórahalmot