Bulvár

Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy balástyai tanyán

Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy balástyai tanyán

2017. július 6., csütörtök
Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy balástyai tanyán
Marihuanaultetveny-1024x768

Kenderültetvényt találtak a rendőrök egy balástyai tanya hátsó kertjében felállított fóliasátorban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Huber Krisztián

közölte: a gyanú szerint egy 21 éves férfi tavasszal bérelt ki egy balástyai tanyát, ahol indiai kendert termesztett. Később egy ismerősének felajánlotta, hogy a növények gondozásáért cserébe ingyen lakhat az ingatlanban, valamint egy motort is vásárol neki. A tanyán tartott házkutatás során a rendőrök magvakat, palántaneveléshez szükséges sátrat, kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint a hátsó kertben, egy fóliasátorban több mint 130 tő indiai kendert találtak - tudatta a főhadnagy. A rendőrök előállították a növények gondozásával megbízott férfit és egy fogyasztót, a tanya bérlőjét pedig elfogatóparancs alapján keresik. A növényeket gondozó 22 éves férfit kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.