Bulvár

Hat kocsi ütközött az 55-ös főúton - FRISSÍTVE: büntetőeljárás indult

Hat kocsi ütközött az 55-ös főúton - FRISSÍTVE: büntetőeljárás indult

2017. július 13., csütörtök
Hat kocsi ütközött az 55-ös főúton - FRISSÍTVE: büntetőeljárás indult
baleset_55-os_fout

Büntetőeljárás indult az 55-ös számú főúton történt közlekedési baleset ügyében. Hat jármű ütközött, két autóban négyen sérültek meg - írja a police.hu.

Egy Audi haladt Mórahalom felé július 13-án reggel. A sofőr az 55-ös számú főút 3-as kilométerszelvényéhez érve előzésbe kezdett, ezért áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba. Itt két gépkocsival érintőlegesen ütközött, a harmadik autót pedig oldalról lökte meg, amely megpördült az úton és az árokban állt meg. Végül a baleset feltételezett okozója az ötödik autóval frontálisan ütközött és rálökte azt a mögötte haladó terepjáróra. A balesetben egy ember súlyos, életveszélyes, egy súlyos, kettő könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az 55-ös számú főút érintett szakaszát a rendőrség lezárta. A forgalomkorlátozás megszűnt, a főút ismét teljes szélességében járható. Az ügyben büntetőeljárás indult a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.