Erős a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hataratkelo03_gs

Intenzív a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a kilépő oldalon a személyautóknak négy, a buszoknak és tehergépkocsiknak kettő órát kell várakozniuk.

Hozzátette: az ásotthalmi átkelő kilépő oldalán egyórás a sor.

Tanácsa szerint az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választaniuk. A magyar és szerb állampolgárok használhatják a tiszaszigeti, a bácsalmási és a röszkei közúti határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett a hercegszántói és tompai átkelő is folyamatosan igénybe vehető, az utóbbinál azonban szintén erős a forgalom – tudatta a főhadnagy.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Előző sztori

Rétvári: augusztusban dupla családi pótlékot folyósítanak (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Az Idősek Tanácsa visszautasította Vona Gábor idősekre vonatkozó kijelentését