Közélet

Erős a forgalom a megyei átkelőkön

Erős a forgalom a megyei átkelőkön

2017. július 15., szombat
Erős a forgalom a megyei átkelőkön
hataratkelo03_gs

Megnövekedett várakozási időre kell számítaniuk a Szerbia felé utazóknak - tájékoztatott a rendőrség.

A dinamikusan megnövekedett forgalom miatt jelentős torlódás alakult ki a Csongrád megyei határátkelőhelyek kilépő oldalán, a szerbiai határszakaszon. A Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a várakozási idő július 15-e délelőttre elérte a három órát, a kisebb határátkelőhelyeken szintén várakozásra kell számítaniuk az utazóknak. A rendőrség kéri a Szerbia felé tartókat, hogy folyamatosan tájékozódjanak a várakozási időkről. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a

www.police.hu

oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók. A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.