Bulvár

Aranyosi Péter kapta a Karinthy-gyűrűt

Aranyosi Péter kapta a Karinthy-gyűrűt

2017. július 27., csütörtök
Aranyosi Péter kapta a Karinthy-gyűrűt

Aranyosi Péter kapta az idei Karinthy-gyűrűt. A Rádiókabaréban, illetve az utóbbi időben a közmédia szórakoztató műsoraiban kiemelkedő teljesítményt nyújtó alkotókat és előadókat elismerő díjat csütörtökön adták át a Magyar Rádió Márványtermében.

"A kezdetektől segített az 1998-ban indult Fábry-show-ban dizájncenter-felelősként. Nem az a típus, aki otthon ír poénokat, azt szokták mondani neki: Peti, csak áradj!" - mondta az átadón mentora, kollégája, Fábry Sándor, aki 1996-ban kapott Karinthy-gyűrűt. A 2013-as díjazott, Badár Sándor úgy fogalmazott: Aranyosi a történetekből táplálkozik, belehelyezi magát azokba. Az 1975-ben alapított Karinthy-gyűrűt Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, valamint Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója nyújtotta át Aranyosi Péternek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.