Kultúra

Ajándék tárlatvezetések, nyári nyitva tartás a Móra-múzeumban

Ajándék tárlatvezetések, nyári nyitva tartás a Móra-múzeumban

2017. július 4., kedd
Ajándék tárlatvezetések, nyári nyitva tartás a Móra-múzeumban
mora_muzeum

Beköszöntött az igazi nyár Szegedre is: a Móra Ferenc Múzeum hosszabbított nyári nyitva tartással és ajándék tárlatvezetésekkel várja az érdeklődőket csütörtöktől.

Nyári nyitva tartásra áll át a szegedi Móra Ferenc Múzeum: a Kultúrpalota július 6-tól csütörtökönként hosszabban, este 8 óráig tart nyitva. Emellett ajándék tárlatvezetések is indulnak a PlakArt, valamint a Páratlanok – A szegedi papucs című kiállításokon csütörtökönként 18 órai kezdettel, melyeken ingyenesen részt vehetnek a látogatók a múzeumi belépőjegy megvásárlásával. A Móra Ferenc Múzeumban továbbra is látható a PlakArt-kiállítás, ahol százhatvan plakáton keresztül járhatják be az érdeklődők Magyarország múltját. A Páratlanok – A szegedi papucs című tárlat is nyitva tart, ahol a neves szögedi papucsot mutatják be modern, 21. századi formában, felpróbálható szögedi papucsokkal és viseletekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.