/

Vizet osztottak a rendőrök a hőségben Röszkénél + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendőrök a társzervekkel együttműködve hűtött ásványvízzel kínálták a kilépésre várakozókat a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen – írja a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei a polgárőrökkel, valamint a Magyar Vöröskereszt önkénteseivel június 23-án a nagy hőségben hűtött ásványvizet osztottak a sorban várakozóknak Röszkénél.

Péntek délután a határátlépésre néhány percet kellett várniuk az utazóknak az autópálya-határátkelőhelyen.

A rendőrség a következő hetekben a forgalom erősödésére számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pihenni indulnak.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót.

Előző sztori

A meleg nyári napokon az állatok védelmére figyelmeztetnek az állatvédők

Következő sztori

Németországban csökkent a menedékkérők szállásai ellen végrehajtott támadások száma