Bulvár

Több mint 13 kilogramm kábítószer úszott a tankban

Több mint 13 kilogramm kábítószer úszott a tankban

2017. június 23., péntek
Több mint 13 kilogramm kábítószer úszott a tankban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén.

A NAV munkatársai egy Volkswagent ellenőriztek Röszkén. A járművet egy montenegrói férfi vezette, aki úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a jármű tüzetes vizsgálata mellett döntöttek. A NAV munkatársainak figyelmét felkeltette, hogy az üzemanyagtartály kopogtatásakor szokatlan, az átlagosnál tompább hangot ad, ezért a tankot kiszedték a járműből. Az ott kialakított rejtekhelyről, átlátszó vákuumfóliába csomagolva, több mint 13 kilogramm marihuánagyanús anyag került elő. A pénzügyőrök a 27 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.