Sport

Tenisz: elveszítette veretlenségét az Agroázis Sportmánia-SZVTK

Tenisz: elveszítette veretlenségét az Agroázis Sportmánia-SZVTK

2017. június 6., kedd
Tenisz: elveszítette veretlenségét az Agroázis Sportmánia-SZVTK
sportmania_agroazis_tenisz

A másodosztályú férfi csapatbajnokság tavaszi fordulójának utolsó összecsapásán 5-4-s vereséget szenvedett a Gyulától az Agroázis Sportmánia-SZVTK.

Négy győzelemmel rajtolt az Agroázis Sportmánia-SZVTK csapata a férfi másodosztályú tenisz csapatbajnokság tavaszi fordulójában. A DMTK, a Kiskunfélegyháza, a Metro RSC és a Fővárosi Vízművek legyőzése után a Gyula csapata ellen szálltak harcba a tavaszi forduló utolsó mérkőzésén. Több tényező is hátráltatta ezúttal a szegedi teniszezőket, volt, aki sérülés miatt kényszerült kihagyni az utolsó fordulós összecsapást, volt, aki egyéb elfoglaltságok miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni. Ezzel együtt szoros mérkőzésekre kényszerítette ellenfelét az Agroázis Sportmánia-SZVTK, ám a győzelem most elmaradt: a Gyula 5-4-re győzte le

Hajnal Istvánékat

. „Sajnos nem sikerült a legerősebb összeállításunkban felállni, de így is megvolt a lehetőség a győzelemre, hiszen csak néhány ponton múlt a mindent eldöntő találkozó. Összességében elégedettek vagyunk, hiszen a második helyen állunk az őszi forduló előtt, pedig elsődleges célnak a bennmaradást tűztük ki” – mondta portálunknak Hajnal István. Hogy mennyire múlott kevésen a Gyula ellen győzelem, jól mutatja, hogy az első páros összecsapást tiebreakben veszítette el a szegedi együttes, hiába vezettek már 7-6-ra is, végül 7-10-el a gyulaiak húzták be. Az Agroázis Sportmánia-SZVTK győzelmeit ezúttal

Forgó Gábor

,

Thékes István

,

Maksimcuk Róbert

és a Thékes István/Maksimcuk Róbert páros szerezték. Az öt mérkőzés visszavágóit ősszel rendezik meg fordított pályaválasztással, majd a keleti és a nyugati csoport első helyezettje egy mérkőzésen dönti el a feljutást az első osztályba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.