Magyar Idők: az MSZP-frakció kihajította Botka emberét

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

varosi_kozgyules034kf

Az MSZP frakció rekordgyorsasággal felmondta a Botka László bizalmi emberének számító új kommunikációs igazgatóval, Kerényi Györggyel kötött megállapodását, sőt a parlamenti belépőjét is megvonta tőle – tudta meg a Magyar Idők.

A Magyar Idők értesülései szerint Kerényi a Czeglédy Csabával szemben indult büntetőügy miatt került a célkeresztbe, miután a párt szombathelyi képviselőjét nyolc társával együtt hárommilliárd forintos költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásba helyezték. A szocialisták többsége szerint a Czeglédy melletti szolidaritást kellett volna hangsúlyozni, ehelyett Botka László azt jelentette be, hogy a párt etikai bizottságával vizsgáltatja az ügyet.

A képviselőcsoport és az elnökség számos tagja kifogásolta Kerényinek Tóth Bertalan frakcióvezetővel szemben tanúsított inkorrekt magatartását. A Magyar Idők úgy tudja, a szocialisták rossz szemmel nézik, hogy politikai főtanácsadóként Botka bizalmi körébe került Ruff Bálint, az SZDSZ egykori kabinetfőnöke. Az MSZP-ben egyértelműen úgy ítélik meg, hogy Ruff aknamunkát végez, és úgy értékelik, hogy célja Botka pozíciójának erősítése a párttal szemben.

Előző sztori

Októberben kezdődhet az új medence építése Algyőn + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: sok problémával küzdött az Algyő