Küzdősport: világhírű harcművészektől tanulhatnak Máté Taekwondo és Hapkido KHSE növendékei

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

extrem_taekwondo

A tavalyi hatalmas siker után újra itt a lehetőség a taekwondo és a küzdősportok szerelmeseinek, hogy a világhírű Mirme Csapat két kapitányától tanuljanak.

Shin Min Cheol neve már nem ismeretlen Magyarországon. A Mirme Taekwondo vezetője, az extrém taekwondo mestere és nem utolsó sorban a Máté Taekwondo és Hapkido KHSE idei edzőtáborának egyik vezetője a dobogó legfelső fokán végzett a tavalyi, világszínvonalú Red Bull Kick It versenyén.

Az edzőtábor levezetésében társa lesz Jang Han Byeol, aki elmondása szerint egészen a tavalyi évig sohasem járt külföldi szemináriumon. A magyar sportolók olyannyira belopták magukat a szívébe, hogy nem is volt kérdés az idei táboron való részvétele.

A Red Bull által szponzorált csapat két vezetője a számos világverseny mellett, egy hetet tölt a magyar sportolók tréningezésével, az alapoktól egészen az extrém taekwondo minden részletéig.

Előző sztori

Szabó Bálint: A parkolóbotrány és a Czeglédy-ügy csak a jéghegy csúcsa

Következő sztori

Levendula Napok a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében