Közélet

Kinyit a vásárhelyi laktanya pénteken

Kinyit a vásárhelyi laktanya pénteken

2017. június 7., szerda
Kinyit a vásárhelyi laktanya pénteken
laktanya_nyilt_nap008

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoksága Nyitott Laktanya Napot tart június 9-én, pénteken 9 órától a Zrínyi Miklós laktanyában Hódmezővásárhelyen.

A Nyitott Laktanya nap zenés nyitánnyal indul a Helyőrségi Zenekar jóvoltából 9 órakor, majd a megnyitót követően bemutatók várják az érdeklődőket, az MH BHD fegyveres szakalaki bemutatója, valamint a Helyőrségi Zenekar műsora. 9 és 12 óra közt folyamatos programok keretein belül az MH 5. Bocskai István Lövészdandár technikai bemutatója, az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred búvárfelszerelés bemutató, a Szegedi Toborzó és Érdekvédelmi Központ tájékoztatója, az MH Altiszti Akadémia bemutatkozása, az alakulatnál rendszeresített fegyverek és felszerelések bemutatása, az ST 11 lézeres lőszimulátor kipróbálása, paintball lövészet céltáblára, valamint a hagyományőrző Pállfy Huszár Egyesület bemutatkozása is a program részét képezi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.