Kilenc kilogramm kábítószert találtak Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

marihuana_cannabis_kannabisz_kender

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 9 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén.

A NAV munkatársai egy szerb rendszámú autót ellenőriztek Röszkén. A járművet egy szerb férfi vezette, aki úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban felkeltette a gyanújukat a férfi különösen ideges viselkedése, ezért a jármű és a csomagok tüzetes vizsgálata mellett döntöttek. A csomagtartó felnyitásakor erős, jellegzetes szag tűnt fel a vizsgálónak, ami egy műanyag bőröndből áradt. A jármű átkutatásakor a pótkerék helyéről is gyanús csomagok kerültek elő. A férfi az ellenőrzésen elmondta, hogy körülbelül kilenc kilogramm kábítószert szállít. Az utas igazat mondott, a pénzügyőrök a rejtekhelyekről összesen 9 kilogramm marihuánagyanús anyagot pakoltak ki.

A NAV munkatársai a 20 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Default thumbnail
Előző sztori

A Facebook után a Google is felveszi a harcot a szélsőséges vagy a terrorizmushoz köthető bejegyzésekkel szemben

Default thumbnail
Következő sztori

Tűzesetek és műszaki mentések hétfőn

Legutóbbi hasonló cikkek