Bulvár

Kerékpáros nap az iskolában

Kerékpáros nap az iskolában

2017. június 5., hétfő
Kerékpáros nap az iskolában

A Szegedi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága a kerékpárosok által okozott személyi sérüléses balesetek számának csökkentése-, valamint a gyermekbalesetek megelőzése érdekében Kerékpáros Projektnapot rendezett - írja a police.hu.

A Szeged és Térsége Eötvös József Egységes Gimnázium, Általános Iskola, Kossuth Lajos Általános Iskolában június 2-án, délután a tanulók KRESZ elméleti és kerékpáros ügyességi versenyszámokban mérhették össze tudásukat.

Az versenyen az alábbi eredmények születtek:

I. helyezett:

Sefcsik Benedek

8/b. osztályos tanuló II. helyezett:

Szűcs Milán Zsolt

5/a. osztályos tanuló III. helyezett:

Paksi Botond

7/a. osztályos tanuló

Különdíjban részesült:

Bokányi Krisztofer

7/b ügyességi versenyszámban

Homoki Anna

7/b. elméleti KRESZ versenyszámban. Az iskola többi tanulója részére különböző bűnmegelőzési kísérő programokat szerveztek. Ennek során megtekinthették a szolgálati gépjárművet, a rendőrségi felszereléseket, tenyérlenyomatot vettek tőlük a munkatársak, valamint részeg szemüvegben kellett tréfás feladatokat megoldaniuk. A nyári szünetre felkészítés jegyében többféle bűnmegelőzési kisfilmet vetítettek le a rendőrök a diákoknak, melyek során hasznos tanácsokat kaphattak az áldozattá válás elkerülése érdekében, emellett nyár lévén a szabad vizek veszélyeit is megismerhették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.