/

Húsz kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei megközelítőleg húsz kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén.

A NAV munkatársai egy montenegrói rendszámú Fiatot ellenőriztek Röszkén. A járművet egy montenegrói nő vezette, vele utazott két, szintén montenegrói személy is, Mindannyian úgy nyilatkoztak, hogy bejelentenivaló árut nem visznek magukkal, továbbá azt is elmondták, hogy Budapestre tartanak családi okok miatt.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban az autón átalakítás nyomaira lettek figyelmesek, ezért a járművet tüzetes ellenőrzésre a vizsgálócsarnokba kísérték. Már a szerelés megkezdésekor jellegzetes, erős szag csapta meg a pénzügyőrök orrát, aminek forrására hamar fény derült, hiszen a lökhárítóból 36 csomag, megközelítőleg húsz kilogramm összsúlyú marihuánagyanús anyag került elő.

A NAV munkatársai a 45 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a jármű tulajdonosát feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Default thumbnail
Előző sztori

Nagyszabású ellenőrzést tart a MÁV és a rendőrség a vasúti átjárókban

Következő sztori

Orbán: Soros hálózata maffiaszerű (FRISSÍTVE)

Legutóbbi hasonló cikkek