Sport

Hátország: ezüstérmet nyert a Junior Sport SZEAC U15 a Futsal FINAL4-on

Hátország: ezüstérmet nyert a Junior Sport SZEAC U15 a Futsal FINAL4-on

2017. június 1., csütörtök
Hátország: ezüstérmet nyert a Junior Sport SZEAC U15 a Futsal FINAL4-on
junior_sport_szeac_u15_futsal_ii_hely

Üllőn rendezték az U15-ös korcsoport futsal országos döntőjét, ahol a nevező 266 csapatból a legjobb négy, a Junior Sport SZEAC, a RÁBA ETO, a Kisvárda és a Pénzügyőr SE léphetett pályára.

Az első elődöntőt a szegedi gárda vívta a Pénzügyőr ellen. A Junior Sport SZEAC korán három gólos vezetést szerzett, de a Pénzügyőr újítani tudott, így a végén izgulni kellett a győzelemért, de sikerült bejutni a döntőbe, ahol a Kisvárdát fölényesen, 7:2-re legyőző futsal fellegvár, a győri RÁBA ETO várt a Paksi legénységre. Hatalmas küzdelmet láthattak a nézők a fináléban. A szegedi gárda kétszer is vezetett Csányi és Holcsik találataival, ám a RÁBA mindkétszer egyenlített. Parádés, izgalmas végjátékban a győrieknek kedvezett a szerencse és egy büntetőből megszerezték a győztes találatot, így ők emelhették magasba a kupát a Junior Sport SZEAC játékosai, akik előző nap NB I-es nagypályás meccset játszottak a Videoton ellen, az ezüst érmeket vehették át. Paksi Péter

"Hosszú menetelés után jutottunk az országos döntőbe. Az első mérkőzésen a Pénzügyőr csapata ellen három gólos előnyhöz jutottunk, ez kicsit kényelmessé tette a fiúkat, így szoros végjáték után kerültünk a fináléba. Az ETO futsalosai ellen kétszer is vezettünk, de ellenfelünk mindig egyenlíteni tudott. A mérkőzés végén őrült hajrába kezdtek a csapatok, és ebből egy büntetővel a Győriek jöttek ki szerencsésebben! Minden elismerésem a srácoknak, nagyon szép eredményt értek el!"

Eredmények:

FC JUNIOR SPORT SZEAC - Pénzügyőr SE 4-3 Szegedi gólszerzők: Vinzce Zsombor 2, Török Kevin, Csányi Ádám. RÁBA ETO - Várda SE 7-2 Bronz mérkőzés: Várda SE - Pénzügyőr SE 4-4, büntetőkkel: 1-3 Döntő: FC JUNIOR SPORT SZEAC - RÁBA ETO 2-3 Szegedi gólszerzők: Csányi Ádám, Holcsik Bálint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.