Hátország: ezüstérmet nyert a Junior Sport SZEAC U15 a Futsal FINAL4-on

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

junior_sport_szeac_u15_futsal_ii_hely

Üllőn rendezték az U15-ös korcsoport futsal országos döntőjét, ahol a nevező 266 csapatból a legjobb négy, a Junior Sport SZEAC, a RÁBA ETO, a Kisvárda és a Pénzügyőr SE léphetett pályára.

Az első elődöntőt a szegedi gárda vívta a Pénzügyőr ellen. A Junior Sport SZEAC korán három gólos vezetést szerzett, de a Pénzügyőr újítani tudott, így a végén izgulni kellett a győzelemért, de sikerült bejutni a döntőbe, ahol a Kisvárdát fölényesen, 7:2-re legyőző futsal fellegvár, a győri RÁBA ETO várt a Paksi legénységre.

Hatalmas küzdelmet láthattak a nézők a fináléban. A szegedi gárda kétszer is vezetett Csányi és Holcsik találataival, ám a RÁBA mindkétszer egyenlített. Parádés, izgalmas végjátékban a győrieknek kedvezett a szerencse és egy büntetőből megszerezték a győztes találatot, így ők emelhették magasba a kupát a Junior Sport SZEAC játékosai, akik előző nap NB I-es nagypályás meccset játszottak a Videoton ellen, az ezüst érmeket vehették át.

Paksi Péter “Hosszú menetelés után jutottunk az országos döntőbe. Az első mérkőzésen a Pénzügyőr csapata ellen három gólos előnyhöz jutottunk, ez kicsit kényelmessé tette a fiúkat, így szoros végjáték után kerültünk a fináléba. Az ETO futsalosai ellen kétszer is vezettünk, de ellenfelünk mindig egyenlíteni tudott. A mérkőzés végén őrült hajrába kezdtek a csapatok, és ebből egy büntetővel a Győriek jöttek ki szerencsésebben! Minden elismerésem a srácoknak, nagyon szép eredményt értek el!”

Eredmények:

FC JUNIOR SPORT SZEAC – Pénzügyőr SE 4-3
Szegedi gólszerzők: Vinzce Zsombor 2, Török Kevin, Csányi Ádám.

RÁBA ETO – Várda SE 7-2

Bronz mérkőzés:
Várda SE – Pénzügyőr SE 4-4, büntetőkkel: 1-3

Döntő:
FC JUNIOR SPORT SZEAC – RÁBA ETO 2-3
Szegedi gólszerzők: Csányi Ádám, Holcsik Bálint

Előző sztori

Hallani sem akarnak a kerítés lebontásáról a határ menti gazdák + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: mihamarabb döntene jövőjéről Kecskés Ákos