Bulvár

Gólyát mentett a csongrádi rendőr

Gólyát mentett a csongrádi rendőr

2017. június 8., csütörtök
Gólyát mentett a csongrádi rendőr
golya_police

Egy villanypóznára épített fészekből esett ki egy fióka, melyen állampolgári bejelentést követően, a csanyteleki körzeti megbízott segített - írja a police.hu.

Egy felgyői lakos tett bejelentés a rendőrségre, mert június 5-én 12 óra körül, hogy a tanyájától nem messze levő gólyafészek alatt a földön egy fiókát talált, a madarat hazavitte, mert féltette a kóbor macskáktól. Nem sokkal a bejelentést követően a csanyteleki körzeti megbízott

Dudás László

rendőr főtörzsőrmester a helyszínre érkezett. A Csongrádi Rendőrkapitányság munkatársa a bajba jutott állatot magához vette, majd a Szegedi Vadasparkba szállította. A madarat, amit az intézmény munkatársa

Feketéné Nacsa Veronika

vett gondozásába, megmentője két nappal később meglátogatta. A gondozó ekkor elmondta, hogy a fióka egészségi állapota és étvágya megfelelő. A kisgólya két óránként eszik és egészen erőre kapott. A szakértő hozzátette, hogy egy hasonló helyzetbe került társával együtt cseperedik a madár. Felnevelésüket követően a gólyákat szabadon engedik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.