Novemberi Szerencsenapok Extra
/

Szegeden mutatja be második nagylemezét Tandi Flora

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

poster_FLOWMásodik nagylemezét mutatja be Tandi Flora énekesnő szülővárosában Szegeden a Tavaszi Fesztivál zárórendezvényén az IH Rendezvényközpontban május 18-án 20 órától.

Az esten, csakúgy, mint a lemezen, közreműködik Flora mentora, Miklósa Erika Kossuth- és Liszt díjas operaénekesnő, a köztelevízió Virtuózok című tehetségkutató zsűritagja, akivel 2016 őszén kampányt indítottak, hogy felhívják a figyelmet a nők elleni párkapcsolati erőszak társadalmi problémájára.

A műsorban színpadra áll az X-faktor mentora Puskás Peti, a The Biebers énekese, aki korábban már dolgozott együtt Florával. Az új lemezre íródott egy duett, amelyet egy olasz írt a párosnak. felfigyelve előző közös dalukra.

Továbbá fellép még Molnár Gábor, a Fool Moon (A Dal 2. helyezés, X-faktor vendégszereplés, Voice vendégszereplés, stb) vokálegyüttes tagja, Flora dalszerzője. A Fool Moon a héten tért haza Moszkvából egy nemzetközi acappella versenyről, ahol első díjat nyertek.

A lemezen közreműködik Ira Losco máltai sztár is, aki Máltát képviselte a tavalyi Eurovízión. A Flóra és Ira közreműködéséből született dal nevezhető akár Eurovíziós duettnek is, hiszen Flora ugyancsak tavaly, a francia nemzeti Eurovíziós válogatón döntős volt

A lemez címe “Flow”, amely áramlatot jelent. Egyedülálló koncepciót kreáltak ezzel a lemeznek, hiszen a címet tükrözve a dalok közé nem került szünet, hanem zenei motívumok vezetik egyik dalt a másikba egy zenei áramlatot képezve.

Default thumbnail
Előző sztori

Kézilabda: tízéves böjtnek vethet véget a MOL-Pick Szeged a Veszprém elleni bajnoki döntőn

Default thumbnail
Következő sztori

Folytatódik a vita a jövő évi büdzséről a parlamentben

Legutóbbi hasonló cikkek