/

Róka és katedrális a gyermeknapon + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gyereknapi_jatszohaz016kf

Rókás gyermeknapi játszóházat tartott a Móra-múzeum szombat délelőtt, míg a Reök-palota előtt a Notre Dame-i toronyőr került a gyereknapi programok középpontjába.

A Móra Ferenc Múzeum játszóházában szombat délelőtt kedves, aranyos játékokat, figurákat alkothattak a résztvevők: rókabábok, színes nemezfigurák, formázható lufifejek, ügyességi játékok és vidám színezők készültek a szorgos kezek munkája nyomán. A Móra-múzeumban havonta rendeznek játszóházakat, szombatonként, az aktuális kiállítások, jeles napok, ünnepek kapcsán. A programok célja az, hogy tartalmas kikapcsolódást, szórakozva tanulást kínáljanak a családoknak a szombati ebéd előtt.

A Reök-palota előtt is gyereknapi programra várták a kicsiket és nagyokat szombaton: a nap A Notre Dame-i toronyőr jegyében telt, többek közt a résztvevők megfesthették a francia katedrális rózsaablakát, és a musicalben Quasimodo-t alakító Veréb Tamás is fellépett a darab legszebb dalaival.

no images were found

Előző sztori

Miniszterelnök-jelöltnek választották Botka Lászlót az MSZP kongresszusán (FRISSÍTVE)

Default thumbnail
Következő sztori

Fidesz: Botka László Soros embere

Legutóbbi hasonló cikkek