Kultúra

Róka és katedrális a gyermeknapon + FOTÓK

Róka és katedrális a gyermeknapon + FOTÓK

2017. május 27., szombat
Róka és katedrális a gyermeknapon + FOTÓK
gyereknapi_jatszohaz016kf

Rókás gyermeknapi játszóházat tartott a Móra-múzeum szombat délelőtt, míg a Reök-palota előtt a Notre Dame-i toronyőr került a gyereknapi programok középpontjába.

A Móra Ferenc Múzeum játszóházában szombat délelőtt kedves, aranyos játékokat, figurákat alkothattak a résztvevők: rókabábok, színes nemezfigurák, formázható lufifejek, ügyességi játékok és vidám színezők készültek a szorgos kezek munkája nyomán. A Móra-múzeumban havonta rendeznek játszóházakat, szombatonként, az aktuális kiállítások, jeles napok, ünnepek kapcsán. A programok célja az, hogy tartalmas kikapcsolódást, szórakozva tanulást kínáljanak a családoknak a szombati ebéd előtt. A Reök-palota előtt is gyereknapi programra várták a kicsiket és nagyokat szombaton: a nap A Notre Dame-i toronyőr jegyében telt, többek közt a résztvevők megfesthették a francia katedrális rózsaablakát, és a musicalben Quasimodo-t alakító

Veréb Tamás

is fellépett a darab legszebb dalaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.