Bulvár

A rendőrség megerősítette, hogy nem találtak holttesteket a Szeged pályaudvar mögött

A rendőrség megerősítette, hogy nem találtak holttesteket a Szeged pályaudvar mögött

2017. május 5., péntek
A rendőrség megerősítette, hogy nem találtak holttesteket a Szeged pályaudvar mögött
rendorsegi_akcio006kf

Folytatódott a nyomozás a szerdai bejelentéssel kapcsolatban, melynek nyomán a rendőrség az Állomás utcában végzett kutatást, azonban nem találtak holttesteket. Ezt pénteken a rendőrség megerősítette.

Emberölés ügyében kutattak, nem történt bűncselekmény

Egy más ügyben fogvatartott férfi állításait ellenőrizték a rendőrök Szegeden, amely során pénteken megállapították, hogy nem történt bűncselekmény - írja a police.hu. A fogvatartott azt állította, hogy tudomása szerint még 2015-ben emberölés történt Szegeden. A rendőrök a szükséges ellenőrzést május 4-én és 5-én elvégezték, a Csongrád Megyei Főügyészség részvételével nyomozási cselekményeket hajtottak végre. Ennek eredményeként nem merült fel olyan adat, amely az elmondottakat igazolná, így valótlanok azok, az egyes médiatartalom-szolgáltatókban megjelent állítások, melyek szerint a rendőrök Szegeden több holttestet találtak.

Korábban írtuk:

Komoly erőkkel vonultak ki a rendőrök egy a Szeged pályaudvar mögötti, régi, elhagyott vámraktárépülethez, és körbezárták a területet -

adtuk hírül tegnap

a Lokál információi alapján. A vasútállomáshoz melletti kiserdőben rendőrségi szalagokat feszítettek ki, és a helyszínen markológéppel is folyt a kutatás, de részleteket tegnap nem közölt a rendőrség. "Egy bejelentés valódiságtartalmát ellenőrizték a rendőrök a tiszai vasútállomáson, amelynek során holttestet nem találtak. Az ügyben az elkövetkező napokban a rendőrség további nyomozási cselekményeket fog végrehajtani" - közölte csütörtökön megkeresésünkre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A Lokál szerint viszont most felfedezett szegedi ügy jelentős hasonlóságokat mutat a 2012-ben nagy port kavart csepeli hajléktalangyilkosság-sorozattal. Akkor a szerb Dragan B. kilenc társával együtt két év alatt öt hajléktalannal végzett, majd tetemeiket elásták a csepeli eperföldek közelében. Az ügy nyomozása évekig húzódott, Dragan B.-t tavaly jogerősen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, amelyből legkorábban 40 év után szabadulhat, társait 15–20 év közötti szabadságvesztésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.