Sport

Labdarúgás: nem sikerült az egyenlítés kétgólos hátrányból a SZEOL-nak Siófokon

Labdarúgás: nem sikerült az egyenlítés kétgólos hátrányból a SZEOL-nak Siófokon

2017. május 21., vasárnap
Labdarúgás: nem sikerült az egyenlítés kétgólos hátrányból a SZEOL-nak Siófokon
szeol-siofok008kf

Szűk fél óra alatt kétgólos hátrányba került a SZEOL a Balaton partján, és ugyan a szegedieknek a szépítés összejött, de a pontszerzés már nem.

Hamar hátrányba került a SZEOL SC Siófokon: a szezonban a szegediekre legkomolyabb verést együttes őszi meccsén szikrázó játékosa,

Petneházi Márk

ezúttal is betalált, mindössze öt perc elteltével - mi több, még fél óra sem ment el a meccsből, amikor egy szöglet után

Elek Bence

fejesével már 2-0 állt az eredményjelzőn ;

Zoran Kuntic

pedig azért lehetett igazán bosszús, mert a SZEOL a legnagyobb lehetőségeket is elpuskázta, így hiába állt a kapuval szemben, tíz méterre

Mendebaba Szása

, nem váltotta gólra a lehetőséget, a túloldalon viszont kíméletlen volt a Siófok. A szünet után sem adta fel a kék-fekete együttes, amely jobban is "tette" a labdát, mint a vendéglátók, azonban gólt csupán hét perccel a vége előtt szerzett, amikor

Búrány Zoltán

okosan, fejjel tette le a labdát a csereként beállt

Beretka Péternek

, akinek lövése ugyan irányt változtatott egy védőn, de a kapuba jutott. Hiába telt inkább szegedi fölénnyel a második félidő, a rutinos Balaton-partiak a végén okosan futballozva kibekkelték már a hátralévő időt, így a szünet előtt szerzett két góljuknak köszönhetően otthon tartották mindhárom pontot - a SZEOL pedig a szezonban tizenhatodik alkalommal is csupán egy góllal maradt alul. A SZEOL a jövő héten búcsúzik a szegedi közönségtől erre a szezonra: az idény utolsó hazai mérkőzésén a Nyíregyházát fogadják Vágó Leventéék vasárnap 18 órától.

Merkantil Bank NB II, 36. forduló

BFC Siófok - SZEOL SC 2-1 (2-0)

Siófok, vezette: Dolnegó Bálint (Iványi István, Mohos Milán).

Siófok:

Tajti – Tamaskó, Szilágyi Z., Czingráber, Farkas N. Gál M., Berde (Micsinai, 83'), Nagy D. (Kozma R., 90+3'), Petneházi (Berki, 83'), Kovács D., Elek B.

Vezetőedző:

Disztl László.

SZEOL:

Prokop - Ikonomu, Gál Sz., Vágó, Grünvald, Búrány, Mendebaba (Rácz - a szünetben), Nagy R., Mihály (Kéri, 63'), Harsányi (Beretka, 78'), Péter.

Vezetőedző:

Zoran Kuntic.

Gól:

Petneházi (5'), Elek B. (27') ill. Beretka (83').

Sárga lap:

Farkas N. (45'), Szilágyi (87'), Mogyorósi (87'), Micsinai (90+4') ill. Búrány (56'), Vágó (72'). Zoran Kuntic:

"Hiába volt tiszta ziccerünk, nem tudtunk ezzel élni, majd megkaptuk a második gólt. A szünet után szerkezetet váltottunk, jobban játszottunk, megvoltak a lehetőségeink is, de ezeket is kihagytuk, így nem tudtunk egyenlíteni. Mezőnyben tetszetősebben mozogtunk a Siófoknál, de a ziccereinket ma sem tudtuk értékesíteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.