Kollégiumot kellett kiüríteni Szegeden hétfőn délután

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több tűzesethez is riasztották a Csongrád megyei tűzoltóegységeket hétfőn, senki nem sérült meg.

Több mezőgazdasági épület is égett hétfőn délután Zsombón, a Dózsa dűlő egyik tanyáján. A szalmatárolóban több mint ötszáz bála gyulladt meg, a tűz átterjedt a szomszédos baromfinevelőre is. A szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre, összesen négy vízsugárral fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg, a tűz okának felderítésére tűzvizsgálat indult.

Egy kollégium épületéhez riasztották a szegedi tűzoltókat hétfőn délután. Az újszegedi Hermann Ottó diákotthon földszinti szemétledobójában csaptak fel a lángok, a kéményhatás miatt a nyolcadik emelet füsttel telítődött. Az egységek egy vízsugárral oltották el a lángokat, közben az épületben tartózkodó százötven embert az utcára kísérték. Az épületet átszellőztették, majd hőkamerával vizsgálták át a tűzzel érintett helyiséget. A kollégium lakói rövid időn belül visszatérhettek a többemeletes épületbe.

Előző sztori

Fidesz: ha a Jobbiknak fontosak az adócsökkentések, támogatja a kormány költségvetési javaslatát

Következő sztori

Labdarúgás: Feröert is legyőzte, csoportelsőként a nyolc között az U17-es válogatott az Eb-n