Bulvár

Kerülő útvonalak a hódmezővásárhelyi állattenyésztési napok idejére

Kerülő útvonalak a hódmezővásárhelyi állattenyésztési napok idejére

2017. május 3., szerda
Kerülő útvonalak a hódmezővásárhelyi állattenyésztési napok idejére

A hódmezővásárhelyi rendezvényre érkezők számára a rendőrség kerülő útvonalakat javasol a hétvégére, a forgalmi torlódás elkerülése érdekében - írja a police.hu.

A korábbi évekhez hasonlóan a hódmezővásárhelyi állattenyésztési napokra érkezők nagy száma, illetve az átmenő forgalom miatt a 47-es számú főúton torlódásra számíthatnak a járművezetők május 4-e és 6-a között. A hódmezővásárhelyieknek, illetve a Szeged, Makó, Földeák és Békéssámson felől érkezőknek a rendőrség javasolja a déli elkerülő, 4414-es számú út- Síp utca- Széchenyi tér- Bajcsy Zsilinszky utca- Gonda József - Mátyás - Klauzál utca útvonal használatát. Az érdeklődők a Szegedi úti körforgalomtól mintegy 8 perc alatt a kiállítás területéhez érkezhetnek (1. számú kerülő út). A közlekedést segítő térképek

ITT

érhetőek el. A fenti útvonal elérhető még a Kálvin térről a Bajcsy Zsilinszky utcára kihajtva, balra fordulva a Gonda utcára (2. számú kerülő út). Ugyanígy megközelíthető a rendezvény néhány perc alatt a Kutasi útról jobbra fordulva a Simonyi utcára, majd annak végén balra kanyarodva a Klauzál utcára (3. számú kerülő út). Amennyiben a 47-es számú főúton forgalomtorlódás alakul ki, a járművezetőknek lehetősége lesz a Halesz sorra lefordulni, majd onnan mintegy 400 méter megtétele után a rendezvény területére megérkezni (4. számú kerülő út). A kerülő útvonalakon az eligazodást az útkereszteződéseknél jelzőtáblák segítik. A rendezvény idejére kérjük a járművezetők türelmét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.