Focitábort rendeznek Ásotthalmon

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

A táborba jelentkezők nem csak fociedzéseken vehetnek részt, hanem angol szókincsüket is fejleszthetik.

A táborba 2002 és 2007 között született gyerekek jelentkezését várják a szervezők, de csak az első 30 gyerek jelentkezését tudják elfogadni. A tábor résztvevői bepillantást nyerhetnek a világ legmodernebb futballképzési rendszer titkaiba, valamint testközelből érezhetik milyen módszerekkel dolgoznak a világ elit egyesületei és játékosai,többek között Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Messi, Sergio Ramos.

A tábort július 10-e és 14-e között rendezik meg a Bedő Albert Erdészeti Szakiskola és Kollégium, Ásotthalmi Tömegsport Egyesületének futballpályáján. Az edzéseket Vágó Mihály UEFA B licences és Lackó János UEFA A licences edzők tartják. A jelentkezés díja 29.000 forint, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést, a szállást, a strandot, valamint magát a képzést is. Jelentkezni az Elit Foci Nyári Tábor Facebook oldalán, valamint az elitfocitabor@gmail.com e-mail címen lehet

Előző sztori

Még két napjuk van a civilszervezeteknek

Következő sztori

Varga Mihály: a magyar gazdaság sikeres pályán halad