/

A neurológiai kérdések kerülnek előtérbe az Egészségnapon a Csongor téri Közösségi házban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kopniczky Zsolt egyetemi docens, neurológus és idegsebész szakorvos lesz a Csongor téri Közösségi ház vendége a május 25-i egészségnapon.

Az Egészségnap programsorozat lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők fontos információkhoz jussanak az egészségük, és jó közérzetük megtartásával kapcsolatban. Májusban a neurológiai kérdések kerülnek előtérbe.

Május 25- én 14 órakor Kopniczky Zsolt egyetemi docens, neurológus és idegsebész szakorvos, az SZTE Sebészeti Műtéttani Intézetének munkatársa tart előadást, melynek témája: „Mit tehetünk a szellemi aktivitás fenntartásáért? Melyek az idegrendszert érintő főbb betegségek és ezek hogyan kezelhetők?”

A neurológia egy olyan orvosi szakterület, amely az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik. Pontosabban az összes olyan betegség diagnosztizálásával és gyógyításával, amelyek kapcsolatba hozhatók a központi- és a perifériás idegrendszerrel.

Az előadásra várják mindazoknak, akik többet szeretnének megtudni a témával kapcsolatban!

Előző sztori

Tenisz: hullottak a csillagok a római tenisztornán + FOTÓK

Default thumbnail
Következő sztori

Magyar Filmakadémia: jogdíj járna a vágóknak és a hangmestereknek

Legutóbbi hasonló cikkek