Tyúkok, csibék a Fekete ház húsvéti játszóházában

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csibe_husvetijatszohaz_fekete_haz

Húsvéti játszóházzal várják az érdeklődőket a szegedi Fekete házban: tyúkocskát, kiscsibét készíthetnek a résztvevők, valamint nem marad el a szokásos hagyományos húsvéti írókázás sem. A játszóházat április 8-án, szombaton 10 és 13 óra között tartják a Fekete házban.

A kicsiket és nagyokat egyaránt várják a Fekete ház húsvéti játszóházában április 8-án, szombaton. 10 és 13 óra között különböző kézműves foglalkozásokon vehetnek részt a játékos kedvű látogatók. Készíthetnek húsvéti ajtódíszt, gabonával töltött tyúkocskát, tojásból kibújó kiscsibét és különböző tojástartókat is. Valamint nem maradhat el a húsvéti készülődés klasszikus eleme: az írókázós tojásdíszítés sem.

A játszóházban nem csak a kisgyermekeket és szüleiket, nagyszüleiket, hanem az egyénileg érkező, kézműveskedést kedvelő felnőtteket is várják. A játszóházak célja, hogy tartalmas kikapcsolódást nyújtsanak havonta egy szombaton a hétvégi ebéd előtt.

Előző sztori

Fessen tojást és locsolkodjon Ópusztaszeren!

Következő sztori

Éremmel díjazták a legügyesebb porontyokat + FOTÓK