Röplabda: Szeged rendezi az Országos Mini Bajnokság döntőjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szteehokse_noiroplabda03

A Szegedi Röplabda Sportegyesület 2004-2005-ös korosztálya is részt vesz az Országos Mini Bajnokság döntőjén, amelyet a szegedi József Attila Általános Iskolában rendeznek meg.

A Szegedi Röplabda Sportegyesület fiú és lány csapata is kivívta a döntőbe jutást az Országos Mini Bajnokságon, így hazai pályán szállhatnak harcba a bajnoki címért az ifjú röplabdások. A döntőnek a szegedi József Attila Általános Iskola ad otthont április 29-én és 30-án. A szombati játéknapon csak a lányok lépnek pályára, míg vasárnap a lányok és a fiúk is. Az eredményhirdetésre vasárnap este hét óra körül kerül sor. A lányoknál tizenkettő, a fiúknál kilenc csapat jutott be a fináléba, ahol hármas csoportokban csapnak össze. A lányoknál csoportok első helyezettjei automatikusan kvalifikálják magukat a negyeddöntőbe, míg a második és harmadik helyezettek egymás ellen küzdhetnek meg a további négy kiadó helyért, míg a fiúknál a csoportok első két helyezettje kvalifikálja magát az egyenes kieséses szakaszba.

A csoportok beosztása, Lányok

A csoport
Gödöllői RC
Szegedi RSE
Szombathely

B csoport
Dabronc
Delta RC
MTK Budapest

C csoport
KESI
UTE
Vasas

D csoport
BRSE
RÖAK
Szolnok

A csoportok beosztása, Fiúk

A csoport
RÖAK
Sümeg
Szegedi RSE

B csoport
Dág
Delta RC
Kodolányi

C csoport
Dunaferr SE
KESI
Szolnok

Előző sztori

Szegeden is keresik a legjobb amatőr magyar focicsapatot

Következő sztori

Jogerősen kilenc évre ítélték az ismerősét megkéselő kondorosi férfit