/

Rongálás elkövetőjét keresi a hódmezővásárhelyi rendőrség +VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kekfeny_rendorseg_szirena

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki betörte egy hódmezővásárhelyi autószerviz ablakát.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen elkövetővel szemben – írja a police.hu.

A gyanúsított 2016. november 13-án 3 óra körül a hódmezővásárhelyi Szántó Kovács János utcában egy tűzcsapról leszerelt alkatrésszel betörte egy autószerviz ablakát. A feltételezett elkövetőről a szerviz biztonsági kamerája felvételt készített.

https://www.youtube.com/watch?v=WQLqjVe2vek

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Bűnmegelőzési nap a Csongor téri Közösségi Házban az ÁGOTA fiataljainak

Következő sztori

Nem kezdeményezi parlamenti vizsgálóbizottság felállítását Szeviép-ügyben az MSZP