Bulvár

Őrizetbe vettek egy késsel hadonászó férfit a párizsi Gard du Nord pályaudvaron

Őrizetbe vettek egy késsel hadonászó férfit a párizsi Gard du Nord pályaudvaron

2017. április 22., szombat
Őrizetbe vettek egy késsel hadonászó férfit a párizsi Gard du Nord pályaudvaron

Őrizetbe vettek egy csendőrjárőr előtt késsel hadonászó férfit szombaton, a párizsi Gare du Nord pályaudvaron. A férfi azzal indokolta, hogy kés van nála, hogy "féltette az életét" - jelentette az BFMTV francia hírtelevízió.

Az incidens egy nappal az elnökválasztás első fordulója előtt történt, és két nappal azután, hogy egy férfi rendőrökre lőtt a Diadalív közelében, a Champs-Élysées sugárúton. A támadásban egy rendőr meghalt, ketten megsebesültek. A BFMTV értesülései szerint a férfi egy késsel a kezében közeledett a csendőrök felé. A csendőrök előrántották a fegyverüket, és előállították a férfit. Senki sem sérült meg. A jelenetnek sok utas volt a szemtanúja, akik pánikba estek, és csomagjaikat a földön hagyva futni kezdtek. Ezután tűzszerészek és robbanószer-kutató kutyák vizsgálták a csomagokat. Az incidens helyszínét szalagkordonnal zárták le. A férfi állítása szerint azért járt-kelt késsel a kezében, "mert féltette az életét" - közölte egy nevének elhallgatását kérő rendőri vezető a BFMTV-vel. A vezető szerint a férfi "egy percig sem lépett fel fenyegetően". "Amikor a csendőrök utasították, hogy feküdjön le, azonnal engedelmeskedett".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.