Bulvár

Lopási kísérlet miatt emeltek vádat egy szegedi férfival szemben

Lopási kísérlet miatt emeltek vádat egy szegedi férfival szemben

2017. április 18., kedd
Lopási kísérlet miatt emeltek vádat egy szegedi férfival szemben
jog_birosag_torveny

A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy szegedi férfival szemben, aki egy forráskúti lakóházba betört, majd több helyiséget átkutatott 2016 októberében.

A 41 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. október 7-én 23 óra 30 perckor egy forráskúti lakóház udvarába bemászott, betörte a bejárati ajtó ablakát, majd bement a házba, és a szobákban kutatást végzett - írja a police.hu. A sértett a gyanúsítottat megzavarta, aki elmenekült a helyszínről. A feltételezett elkövetőt a szegedi rendőrök rövid időn belül a közelben elfogták, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérlete miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.