Bulvár

Kigyulladt egy autó az M5-ösön + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

Kigyulladt egy autó az M5-ösön + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

2017. április 16., vasárnap
Kigyulladt egy autó az M5-ösön + VIDEÓ (FRISSÍTVE)

Kecskemét és Lajosmizse között videózott le egy olvasónk egy lángoló járművet vasárnap délután.

Olvasónktól kaptuk az alábbi videót, amely az M5-ös autópálya Kecskemét és Lajosmizse közötti szakaszán készült vasárnap, és egy hatalmas füsttel lángoló gépjármű látható rajta. A felvételen látszik, hogy az autópálya melletti zajvédő falra is átterjedt a tűz.

Kigyulladt egy személyautó az M5-ös autópálya Kecskemét és Lajosmizse közötti szakaszán, a 75. kilométer közelében, a Budapest felé vezető oldalon - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A tűz a jármű melletti zajvédő falra is átterjedt. A kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat. Az elsődleges hírek szerint senki sem sérült meg. Az érintett sztrádaszakaszon Budapest felé teljes, a Szegedre vezető oldalon pedig félpályás útlezárás van érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.