Bulvár

Közterületet neveztek el Szegeden MKKP-s passzivisták

Közterületet neveztek el Szegeden MKKP-s passzivisták

2017. április 17., hétfő
Közterületet neveztek el Szegeden MKKP-s passzivisták
mkkp_koz

Szeged belvárosában a Nádor és a Somogyi utca között található, piciny, csak gyalogos közlekedésre kijelölt, nevenincs közt nevezte el a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

A külön kimondottan

szegedi választási programmal

is rendelkező Magyar Kétfakrú Kutya Párt (MKKP), amely többek között kiterjesztené az örök életet a tiszavirágra is, a Hódmezővásárhely-Szeged vonalon kötöttpályás helikoptereket (tramcopter) helyezne forgalomba, illetve természetesen egy hangsúlyozottan olcsó hegyet is hozna Erdélyből, közterület elnevezéssel is ráirányítja a figyelmet a pártra.

mkkp_koz2

A Nádor és a Somogyi utcákat összekötő piciny, névtelen terület immár az MKKP köz nevet viseli – hívta fel a figyelmet egy olvasónk, aki fotókat is küldött. Azt, hogy a közterület elnevezés már a következő választásra felkészüléshez tartozik-e, vagy egyszerű tisztelgés a párthűség előtt, esetleg területfoglalás, netalán a volt szegedi Jobbik-székház felé igyekeznek terjeszkedni a kétfarkúak, nem tudjuk, de legalább most már van neve a jelentős gyalogos és kerékpáros forgalmat lebonyolító területnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.