Novemberi Szerencsenapok Extra

Közterületet neveztek el Szegeden MKKP-s passzivisták

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

mkkp_koz

Szeged belvárosában a Nádor és a Somogyi utca között található, piciny, csak gyalogos közlekedésre kijelölt, nevenincs közt nevezte el a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

A külön kimondottan szegedi választási programmal is rendelkező Magyar Kétfakrú Kutya Párt (MKKP), amely többek között kiterjesztené az örök életet a tiszavirágra is, a Hódmezővásárhely-Szeged vonalon kötöttpályás helikoptereket (tramcopter) helyezne forgalomba, illetve természetesen egy hangsúlyozottan olcsó hegyet is hozna Erdélyből, közterület elnevezéssel is ráirányítja a figyelmet a pártra.

mkkp_koz2

A Nádor és a Somogyi utcákat összekötő piciny, névtelen terület immár az MKKP köz nevet viseli – hívta fel a figyelmet egy olvasónk, aki fotókat is küldött. Azt, hogy a közterület elnevezés már a következő választásra felkészüléshez tartozik-e, vagy egyszerű tisztelgés a párthűség előtt, esetleg területfoglalás, netalán a volt szegedi Jobbik-székház felé igyekeznek terjeszkedni a kétfarkúak, nem tudjuk, de legalább most már van neve a jelentős gyalogos és kerékpáros forgalmat lebonyolító területnek.

Előző sztori

Nincs verse locsolkodáshoz? Szemezgessen válogatásunkból!

Default thumbnail
Következő sztori

DK-fórum kedden: A baloldali pártok választási esélyeit latolgatja Gyurcsány Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek