Közélet

Kézműveskedéssel és tánccal készültek a húsvétra a Csongor téren + FOTÓK

Kézműveskedéssel és tánccal készültek a húsvétra a Csongor téren + FOTÓK

2017. április 9., vasárnap
Kézműveskedéssel és tánccal készültek a húsvétra a Csongor téren + FOTÓK
BC5K4178

A közös húsvéti készülődés jegyében telt a pénteki nap a Csongor téri Közösségi Házban, kézműves-foglalkozás után tinidiszkóban szórakozhattak a fiatalok.

A ÁGOTA Alapítvány játszóházas gyermekei és a Csongrád Megyei Nevelőszülői Hálózatban nevelkedő gyerek közösen készülődtek a húsvétra pénteken a Csongor téri Közösségi Házban. "Fontos, hogy a gyerekek is értsék a közelgő húsvét eljövetelének jelentőségét, és ennek az egyházban betöltött szerepére is felhívjuk a figyelmet" - mondta el hírportálunknak

Révai Istvánné

, a Csongrád megyei nevelőszülői hálózat szakmai vezetője. Kiemelte, hogy ez közös készülődés arról szól, hogy a játszóházas és a családban nevelkedő gyerekek a közös időtöltés folyamán tapasztalják meg az összetartozás érzését. A program este tini szórakozó esttel folytatódott. A résztvevők elsősorban Szegedről, illetve a környék kisebb településeiről érkeztek, ugyanis a megyében több körzetben is vannak nevelőszülők, náluk helyben is szoktak rendezvényeket szervezni a kiemelt események idején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.