//

Kézműveskedéssel és tánccal készültek a húsvétra a Csongor téren + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

BC5K4178

A közös húsvéti készülődés jegyében telt a pénteki nap a Csongor téri Közösségi Házban, kézműves-foglalkozás után tinidiszkóban szórakozhattak a fiatalok.

A ÁGOTA Alapítvány játszóházas gyermekei és a Csongrád Megyei Nevelőszülői Hálózatban nevelkedő gyerek közösen készülődtek a húsvétra pénteken a Csongor téri Közösségi Házban. “Fontos, hogy a gyerekek is értsék a közelgő húsvét eljövetelének jelentőségét, és ennek az egyházban betöltött szerepére is felhívjuk a figyelmet” – mondta el hírportálunknak Révai Istvánné, a Csongrád megyei nevelőszülői hálózat szakmai vezetője.

Kiemelte, hogy ez közös készülődés arról szól, hogy a játszóházas és a családban nevelkedő gyerekek a közös időtöltés folyamán tapasztalják meg az összetartozás érzését. A program este tini szórakozó esttel folytatódott.

A résztvevők elsősorban Szegedről, illetve a környék kisebb településeiről érkeztek, ugyanis a megyében több körzetben is vannak nevelőszülők, náluk helyben is szoktak rendezvényeket szervezni a kiemelt események idején.

no images were found

Előző sztori

Miklós Péter: A politikai pályát nem befolyásolta az ügynökmúlt

Következő sztori

Hajvágással, frizurakészítéssel jótékonykodtak + FOTÓK