Bulvár

Idén is lesz tojásvadászat Húsvétkor a Vadasparkban

Idén is lesz tojásvadászat Húsvétkor a Vadasparkban

2017. április 7., péntek
Idén is lesz tojásvadászat Húsvétkor a Vadasparkban
tojas_kereses_vadaspark

Sok-sok éve már, hogy a Szegedi Vadasparkban a Húsvét vasárnap és hétfő a tavaszi szezon egyik jeles családi napjává vált. Évről-évre lelkes, keresgélő gyerekek járják ilyenkor az állatkerti ösvényeket annak reményében, hogy az út mentén találnak egy kérdéssel „kidíszített” libatojást, a kérdést megválaszolva pedig megkapják csokijutalmukat.

Április 16-án, vasárnap és 17-én, hétfőn ismét lehet keresgetni a feliratos tojásokat a Szegedi Vadasparkban. Aki a rájuk „pingált” kérdésekre esetleg nem tudja fejből a választ, az állatismertető táblákon is megtalálhatja. A beváltóhely hasonlóan a tavalyihoz, most is a Természetvédelmi Oktatóközpontnál lesz. E napon is szeretnék a Vadaspark munkatársai, ha mindenki jól érezné magát és kellemes élményekkel térne haza. Ehhez azonban arra van szükség, hogy aki már egy tojást talált, ne gyűjtsön többet, így másnak is meghagyva a játék lehetőségét. Mindkét napon 10 és 15 óra között várják az ügyeskedni vágyókat szintén a Természetvédelmi Oktatóközpontban, ahol a tojásfestés lépéseit próbálhatják ki az érdeklődők a tojásfújástól az írókázáson át a festésig. Bár a hétfő szünnap szokott lenni a Zoo Típusú Találkozások című állatbemutató programban, természetesen, húsvétkor a látványetetések és előadások nem maradhatnak el. A vasárnapi látványetetési program szerint szívesen látják a látogatókat ez egyes helyszíneken 9.30 és 15 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.