Sport

Hatszáznál is többen futottak Algyőn + FOTÓK

Hatszáznál is többen futottak Algyőn + FOTÓK

2017. április 3., hétfő
Hatszáznál is többen futottak Algyőn + FOTÓK
algyo_futas029kf

Sokakat sikerült megmozgatnia az I. Algyő-MOL Futófesztiválnak: a több távot kínáló rendezvényen végül hatszáznál is többen vettek részt.

Sok család választotta szombati programként az I. Algyő-MOL Futófesztivált: 611-en vettek részt a szombati versenyen, közülük 121-en az egyéni félmaraton, 128-an a negyed maratoni, míg 279-en a 2 kilométeres távon indultak. A bemelegítést két korábbi válogatott kézilabdázó, Vadkerti Attila és Laluska Balázs vezényelte, Mint azt a szervezők nevében

Petróczki Ádám

elmondta, előzetes terveikhez mérten majdnem kétszer annyian álltak rajthoz. "Jó hangulatban telt az esemény, remek időt is kaptunk április első napjára, ennek is köszönhető, hogy a helyszínen is 150-en neveztek még" - tette hozzá Petróczki Ádám. A szombat azonban nem ért véget a célszalag átszakításával: Katus Attila is megmozgatta az érdeklődőket, míg Ménesi Rudolf érsebész a cukorbetegség témájában beszélt a kilátogatóknak, este pedig Hevesi Tamás koncertje zárta a napot. A szervezőkkel az algyői önkormányzat azt közölte, szeretnék, ha jövőre megismétlődne az esemény, kiterjesztve akár egy maratoni távval is, így a nagy sikerre való tekintettel mindenképpen várható folytatása a szombati futásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.