Botka László: élhető, igazságos Magyarországot!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Botka László

Élhető, igazságos ország megteremtését ígérte hatalomra kerülése esetén az MSZP miniszterelnök-jelöltje országjáró körútja egri állomásán kedden.

“A célunk közösen megteremteni egy olyan új, igazságos, demokratikus Magyarországot”, ahol lehet élni és biztonságos jövőt tervezni – jelentette ki Botka László a “Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok!” elnevezésű utcafórumon néhány száz ember előtt.

A következő egy év legfontosabb feladata “a kormányváltó többség” számára elfogadható, kormányzóképes alternatívát kínálni – mondta, hozzátéve: ehhez “nagyon karakteres, határozott, a többség érdekeit képviselő, valódi baloldali és szocialista” programra van szükség.

Kijelentette: mivel az összes demokratikus ellenzéki párt szavazóinak száma alig haladja meg a Fidesz szavazóiét, a választási győzelemhez összefogás szükséges. Ez azonban nem elégséges feltétel, a sikerhez “újra el kell nyernünk annak a sok százezer választónak a bizalmát”, akiket 2010 előtt a baloldal elveszített – mondta Botka László.

Előző sztori

Szerdai programajánló: ünnepi hangverseny, JaMese

Következő sztori

Feloldották a tűzgyújtási tilalmat