DK-fórum kedden: A baloldali pártok választási esélyeit latolgatja Gyurcsány Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

gyurcsany_forum014kf

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke idei országjáró kampánykörútja állomásaként Szegeden tart fórumot április 18-án, kedden 17 órától az IH Rendezvényközpont nagytermében.

A fórum az aktuális politikai helyzet bemutatásán túlmenően külön hangsúlyt fektet a demokratikus politikai oldalon belüli választási elképzelésekre, a baloldali pártok előtt álló stratégiai lehetőségekre egy évvel az országgyűlési választások előtt. Kitér arra, hol tartanak a baloldali politikai erők a stratégáik megvalósításába, és hogyan nézhet ki, hogyan alakulhat a mozgásterük a következő időszakban – közölte Binszki József, a DK szegedi választókerületi elnöke.

Az előadás értékeli a Demokratikus Koalíció és a többi demokratikus párt egymáshoz való viszonyát, valamint az előttük álló választási harc sikeres megvívásának lehetőségeit és a jelen állapotból következő nehézségeket, a kitörési irányokat. Meghatározza a Demokratikus Koalíció stratégiai céljait és annak elérése érdekében követendő politikáját.

Az érdekesnek és izgalmasnak ígérkező fórumon Gyurcsány Ferenc minden bizonnyal olyan aktuálpolitikai folyamatokra is kitér majd, mint az MSZP országjárása, valamint az utóbbi napok kormányellenes tüntetései.

Előző sztori

Közterületet neveztek el Szegeden MKKP-s passzivisták

Default thumbnail
Következő sztori

Tizenhét határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

Legutóbbi hasonló cikkek