Közélet

DK-fórum kedden: A baloldali pártok választási esélyeit latolgatja Gyurcsány Szegeden

DK-fórum kedden: A baloldali pártok választási esélyeit latolgatja Gyurcsány Szegeden

2017. április 17., hétfő
DK-fórum kedden: A baloldali pártok választási esélyeit latolgatja Gyurcsány Szegeden
gyurcsany_forum014kf

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke idei országjáró kampánykörútja állomásaként Szegeden tart fórumot április 18-án, kedden 17 órától az IH Rendezvényközpont nagytermében.

A fórum az aktuális politikai helyzet bemutatásán túlmenően külön hangsúlyt fektet a demokratikus politikai oldalon belüli választási elképzelésekre, a baloldali pártok előtt álló stratégiai lehetőségekre egy évvel az országgyűlési választások előtt. Kitér arra, hol tartanak a baloldali politikai erők a stratégáik megvalósításába, és hogyan nézhet ki, hogyan alakulhat a mozgásterük a következő időszakban - közölte

Binszki József

, a DK szegedi választókerületi elnöke. Az előadás értékeli a Demokratikus Koalíció és a többi demokratikus párt egymáshoz való viszonyát, valamint az előttük álló választási harc sikeres megvívásának lehetőségeit és a jelen állapotból következő nehézségeket, a kitörési irányokat. Meghatározza a Demokratikus Koalíció stratégiai céljait és annak elérése érdekében követendő politikáját. Az érdekesnek és izgalmasnak ígérkező fórumon Gyurcsány Ferenc minden bizonnyal olyan aktuálpolitikai folyamatokra is kitér majd, mint az MSZP országjárása, valamint az utóbbi napok kormányellenes tüntetései.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.