/

Zenés műsorral köszöntötték a L.É.T. nyugdíjas klubjainak hölgytagjait + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

let_nonap50_gsEgy-egy szál rózsával, és egy kedves énekkel köszöntötték a L.É.T. nyugdíjas klubjainak férfitagjai a hölgyeket pénteken. A férfiak hónapokkal előre készültek az ünnepi műsorral, Nacsa Ferenc dalcsokrot is hozott magával.

A L.É.T. Egyesület egy olyan közösség, melynek főszereplői, mozgatórugói a hölgyek. Rájuk mindig lehet számítani, ezért fontos megragadni azokat az alkalmakat, amikor egy kis csekélységgel köszönetünket nyilváníthatjuk feléjük – mondta Kothencz János, az egyesület életre hívója. “Ők azok, akik évtizedek óta bearanyozzák a mindennapjainkat, anyák, lányok és társak. Gondoskodó természetük, szeretetük, jókedvük és mosolyuk teszi egésszé a férfit. Minden férfi nevében mondhatom, miattuk teljes a jelenünk és a jövőnk is.”

Immár nyolcadik alkalommal szerveztek zenés-táncos mulatságot a hölgyek tiszteletére. Kothencz János hangsúlyozta, ezen a napon elsősorban, de nem kizárólag a nyugdíjas klubjaik tagjaihoz szólnak, viszont ők azok, akik erejükhöz mérten formálják, szervezik a lakótelepeken élő társaik programjait. Akár közösségi programról van szó, akár találkozóról vagy tanfolyamról, aktív szerepet vállalnak ezek lebonyolításában.

A férfiak egy-egy szál rózsával és egy kedves énekes műsorral mondtak köszönetet a hölgyek családi és baráti körben végzett áldozatos munkájáért. Az ünnepelteket Nacsa Ferenc külön szórakoztatta, ő dalcsokorral is készült a pénteki napra.

no images were found

Előző sztori

Fazekas Sándor: kezdeményezik a hal áfájának csökkentését

Következő sztori

Ítélet született az állatkínzó tiszaszigeti házaspár ügyében