Közélet

Vádemelés a futballmeccsen zaklató férfival szemben

Vádemelés a futballmeccsen zaklató férfival szemben

2017. március 13., hétfő
Vádemelés a futballmeccsen zaklató férfival szemben

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a kiszombori férfival szemben, aki egy megyei labdarúgó mérkőzésen került összetűzésbe az ellenfél szurkolóival - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint október 15-én labdarúgó mérkőzést tartottak Mindszenten a helyi és Kiszombor csapatai között. A mérkőzés során a mindszenti szurkolók közül többen megjegyzést tettek a játékosokra, illetőleg a játékvezetőre. A kiszomboriak szurkolói körébe tartozó vádlott megelégelve a beszólásokat, odalépett az ellenfél részben fiatalkorú drukkereihez és felszólította őket, hogy hagyják abba a szidalmazást. Ekkor közte és a másik oldal között szóváltás alakult ki, amelynek során a vádlott odalépett az egyik fiatalkorú sértetthez és megragadta a nyakát, valamint elővette az engedéllyel tartott, de a kabátja alatt tárolt gázriasztó fegyverét és félelemkeltés szándékával a sértett halántékához fogta, amelyet csak akkor vett el onnan és tett el, amikor a fiatalkorú fiú kiabálni kezdett. A vádlott, miközben a gázriasztó fegyvert elrakta, a sértetteket félelemkeltés szándékával azzal fenyegette meg, hogy kinyírja őket. Az ügyészség a vádlottat zaklatás vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.