Női kézilabda: visszatért a győzelem útjára az FKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szs_noi_kezilabda

Az FKSE felnőtt és junior csapata is győztesen hagyhatta el a pályát a Lajosmizse ellen hétvégén.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően az FKSE junior csapatának győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, ám a felnőttek tavaszi formája nem adott okot bizakodásra a Lajosmizse elleni összecsapás előtt. A mérkőzést végül tízgólos különbséggel abszolválta Arany Zoltán együttese, a vezetőedző kereste is a szavakat a lefújás után, hiszen régen szerezte meg a két pontot csapata. Ki kell emelni az algyői csapatból azt az Asztalos Juditot, akinek a teljesítménye sokat lendített a csapat játékán.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 15. forduló

FKSE- Lajosmizsei UKC 33-23 (14-12)
Algyő, vezette: Fazekas, Hirth.
FKSE: Dávid D. – FEJES 5, Alföldi 4, Dávid ZS. 3, VÉR 5, GERCSÓ 7/2, Draxler 2. Csere: Almási, Szabadkai (kapusok) ASZTALOS 1, Faragó 3/1, Sándor P. 1, Sándor L., Sándor F., Csányi 1, Reigl 1. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítás: 10 ill. 6 perc.
Hétméteres: 5/3 ill. 8/6.

Arany Zoltán: „Lassan el is felejtettem, mit is kell nyilatkozni egy győztes meccs után. Nagyon boldog vagyok és gratulálok a lányoknak.”

A juniorok mérkőzésén

FKSE – Lajosmizsei UKC 39-18 (22-6)
Algyő, vezette: Fazekas, Hirth.
FKSE: Szabadkai – Fejes 10, Benák 6, Sándor L. 1, Ágoston 1, Sándor P. 5, Sávai 6. Csere: Koncz (kapus) Kertész-Farkas 7, Terbe 1/1, Balog 1, Korom 1. Edző: Almási Dóra
Kiállítás: 2 ill. 6 perc.
Hétméteres: 1/1 ill. 9/5.

Almási Dóra: „Büszke vagyok a lányokra, kreatív játék, fegyelmezett védekezés és jó kapus teljesítmény jellemezte a mai mérkőzést. A csapat minden tagja hozzájárult a győzelemhez!”

Default thumbnail
Előző sztori

NAV: a papír alapú adóbevallási tervezetek március 16. után is elérhetők lesznek

Default thumbnail
Következő sztori

Elítélték a nagyfai fogolyzendülés vádlottjait

Legutóbbi hasonló cikkek