Sport

Női kézilabda: visszatért a győzelem útjára az FKSE

Női kézilabda: visszatért a győzelem útjára az FKSE

2017. március 13., hétfő
Női kézilabda: visszatért a győzelem útjára az FKSE
szs_noi_kezilabda

Az FKSE felnőtt és junior csapata is győztesen hagyhatta el a pályát a Lajosmizse ellen hétvégén.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően az FKSE junior csapatának győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben, ám a felnőttek tavaszi formája nem adott okot bizakodásra a Lajosmizse elleni összecsapás előtt. A mérkőzést végül tízgólos különbséggel abszolválta

Arany Zoltán

együttese, a vezetőedző kereste is a szavakat a lefújás után, hiszen régen szerezte meg a két pontot csapata. Ki kell emelni az algyői csapatból azt az

Asztalos Juditot

, akinek a teljesítménye sokat lendített a csapat játékán.

Női kézilabda NB II Dél-keleti csoport, 15. forduló

FKSE- Lajosmizsei UKC 33-23 (14-12)

Algyő, vezette: Fazekas, Hirth.

FKSE:

Dávid D. - FEJES 5, Alföldi 4, Dávid ZS. 3, VÉR 5, GERCSÓ 7/2, Draxler 2. Csere: Almási, Szabadkai (kapusok) ASZTALOS 1, Faragó 3/1, Sándor P. 1, Sándor L., Sándor F., Csányi 1, Reigl 1.

Edző:

Arany Zoltán.

Kiállítás:

10 ill. 6 perc.

Hétméteres:

5/3 ill. 8/6. Arany Zoltán:

„Lassan el is felejtettem, mit is kell nyilatkozni egy győztes meccs után. Nagyon boldog vagyok és gratulálok a lányoknak.”

A juniorok mérkőzésén

FKSE - Lajosmizsei UKC 39-18 (22-6)

Algyő, vezette: Fazekas, Hirth.

FKSE:

Szabadkai - Fejes 10, Benák 6, Sándor L. 1, Ágoston 1, Sándor P. 5, Sávai 6. Csere: Koncz (kapus) Kertész-Farkas 7, Terbe 1/1, Balog 1, Korom 1.

Edző:

Almási Dóra

Kiállítás:

2 ill. 6 perc.

Hétméteres:

1/1 ill. 9/5. Almási Dóra:

„Büszke vagyok a lányokra, kreatív játék, fegyelmezett védekezés és jó kapus teljesítmény jellemezte a mai mérkőzést. A csapat minden tagja hozzájárult a győzelemhez!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.