Sport

Női kézilabda: rangadót nyert Kecskeméten az SZKKSE

Női kézilabda: rangadót nyert Kecskeméten az SZKKSE

2017. március 13., hétfő
Női kézilabda: rangadót nyert Kecskeméten az SZKKSE
kecskemet_szkkse

Visszavágott az őszi, hazai vereségért Bakó Botond csapata, magabiztos játékkal hozta el a két pontot Kecskemétről, így egy győzelemre került a listavezetőtől.

Női kézilabda NB I/B, 18. forduló

HUFBAU-AKKER KNKSE - PC Trade Szeged KKSE 21-27 (14-13)

Kecskemét, II. Rákóczi Ferenc Ált. Isk. Sportcsarnok. Vezette: Andorka Miklós, Hucker Róbert.

PC Trade Szeged KKSE:

Dobó, Nagy É. - Szepesi 3, Berta 2, Bárány 6/2, Miklós K. 1, Mikó G. 3, Valovics 2, Kuti 2, Barna 4, Tóth 3, Aracsi, Csáki, Lovistyék 1.

Vezetőedző:

Bakó Botond.

A Kecskemét gólszerzői:

Aron 6, Szabó E. 4, Zsilák 1, Fauszt 2, Varga 3, Dömény-Veress 1, Palotás 1, Gulya 1, Som 1, Orell 1. Vezetőedző: Marosán György. Bakó Botond:

"Győztünk a „legyőzhetetlen” otthonában, ráadásul simán. Úgy gondolom, a „nagy” szavak dobálása veszélyes játék, na de ez nem a mi bajunk. Szoros első félidő után a másodikban az történt, amit mi akartunk: kiváló, stabil védelem, gyors gólok, higgadt, okos játék. A csapat erejét mutatja, hogy az utóbbi mérkőzéseken mentálisan is erősek vagyunk, csapatként jól működünk. Fontos győzelem volt, hiszen bebizonyosodott, hogy jó csapat vagyunk, amiben biztos is voltam. Ez is egy mérkőzés volt a sok közül, dolgozunk, építjük tovább a csapatot, játékosaink fejlődnek és ez az első osztályba fog vezetni bennünket."

A juniorok mérkőzésén

Kecskemét - Szeged KKSE 21-31 (13-12)

SZKKSE:

Máté-Tóth Kata (kapus), Jakab Laura (kapus), Molnár Mónika 1, Csáki Zsófi 12/3, Szécsi Judit, Aracsi Vivien 5, Szűcs Debóra 3, Fehér Viktória 2, Karácsonyi Kitti 2, Papp Dóra 3, Szabó Alexandra, Dukai Anett 1, Sobester Bettina 1, Sánta Lili 1.

Edző:

Baunok Bernadett. Baunok Bernadett:

"Az első félidőben néha kicsit kapkodtak játékosaink, pedig ellenfelünk azt játszotta, amire készültünk, és amit vártunk is tőlük. Szünet után védekezésben és támadásban is mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott és szép győzelmet szereztünk, amihez gratulálok játékosainknak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.