Női kézilabda: fontos győzelmet aratott az FKSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szs_noi_kezilabda

Meglehetősen kiélezett találkozón nyert az FKSE a sereghajtó ellen, akik a második játékrészben már négy góllal is vezettek.

Hiányzott az algyői csapatból Alföldi Babett munkahelyi elfoglaltság miatt és Fejes Maja, aki síelni volt, így gyakorlatilag a megszokott jobb szárny nélkül vették fel a harcot a vendégek a Szeghalommal. Asztalos remek teljesítményt nyújtott az algyői együttesben és visszatért a csapatba a pár hete súlyos vállsérülést szenvedő Gombos Brenda, aki nem csak, hogy vállalta a játékot, hanem győztes gólt is lőtt a végén.

Női kézilabda NB II, Dél-keleti csoport

Szeghalmi NKC-FKSE 26-27 (15-14)
Szeghalom 120 néző, vezette: Kovács, Major.
FKSE: Almási- Sándor L., Faragó 3, DÁVID ZS. 7, Vér, Gercsó 6/2, Sándor P.2. Csere: DÁVID D., Szabadkai (kapusok) ASZTALOS 1, CSÁNYI 4/1, GOMBOS 1, Szűcs 3/1, Draxler. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítás: 4 ill. 6 perc.
Hétméteres: 3/1 ill. 6/4.

Arany Zoltán: “Ismét kritikus helyzeteket éltünk meg az idegenbeli meccsen. Mínusz négyről kellett visszahoznunk a meccset, ehhez elsősorban önmagunkat kellett legyőznünk.”

A juniorok mérkőzésén

Szeghalmi NKC-FKSE 29-33 (14-14)
Szeghalom 80 néző, vezette: Kovács, Major.
FKSE: Szabadkai, Koncz (kapusok) Sándor Petra 14, Sávai 10/5, Sándor Laura 6, Ágoston, Korom, Terbe 1-1, Balog, Gion, Kabók. Edző: Almási Dóra
Kiállítás: 8 ill. 10 perc.
Hétméteres: 6/3 ill. 6/5.

Default thumbnail
Előző sztori

Mentőautók fejlesztésére és gyártására 1,4 milliárd forintot fordít a kormány

Default thumbnail
Következő sztori

Tartós élelmiszert gyűjtenek vasárnaptól a katolikus templomokban

Legutóbbi hasonló cikkek