Sport

Női kézilabda: 34 góllal küldte haza a Nyíradonyt az SZKKSE

Női kézilabda: 34 góllal küldte haza a Nyíradonyt az SZKKSE

2017. március 5., vasárnap
Női kézilabda: 34 góllal küldte haza a Nyíradonyt az SZKKSE
szkkse_nyiradony29_gs

Óriási fölényben kézilabdázott a PC Trade SZKKSE, amely végül 34 góllal győzte le a Nyíradonyt. A hazaiaknál minden pályára lépő mezőnyjátékos betalált.

Papírforma szerint kötelező győzelem várt a PC Trade SZKKSE csapatára, ugyanis az a Nyíradony látogatott vasárnap este Szegedre, amelyik kettő pontot szerzett 16 forduló alatt és -119-es gólaránnyal vágott neki az összecsapásnak. Ennek megfelelően már az első percekben elhúzott a hazai gárda, az ötödik perc elején már 6-0 állt az eredményjelzőn. Koncentráltan védekezett Bakó Botond csapata, a labdaszerzésekből pedig sok gyorsindítást gólt is szereztek, a félidőre 22-4-s szegedi előnnyel vonultak a csapatok. A második félidőben sem sokat változott a játék képe, óriási különbség alakult ki a csapatok között és az sem könnyítette a vendégek dolgát, hogy gyakran csak szabálytalanul tudták megfogni a szegedi támadásokat és így sokat kellett emberhátrányban játszaniuk. A második játékrész közepére először alakult ki 30 gólos különbség a csapatok között, ami csak tovább nőtt a hátralevő időszakban, gyakorlatilag egy percig nem volt kérdés ki viszi haza a két pontot. Osztálykülönbség alakult ki a két csapat között, végül 34 góllal nyert a hazai gárda.

Női kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 17. forduló

PC Trade Szeged KKSE – Nyíradony VVTK 45–11 (22-4)

Szeged, Városi Sportcsarnok. Vezette: Héjja Ádám, Kónya Balázs.

SZKKSE:

Nagy – Szepesi 5, Mikó 5, Barna 2, Tóth S. 3/1, Miklós K. 4, Valovics 3. Csere: Berta 5, Kuti 4, Csáki 2, Aracsi 1, Bárány 6/4, Lovistyék 4.

Vezetőedző:

Bakó Botond.

Nyíradony:

Varga – Barta 2, Máté V., Tóth A., Bordás 2, Vancsa 1, Kránitz. Csere: Sigér, Szabó A., Kun 3, Major 3.

Vezetőedző:

Balogh Sándor 6István.

Kiállítás:

12 perc ill. 12 perc

Hétméteres:

5/6 ill. 1/4

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.