/

Megvertek és kiraboltak egy férfit Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kekfeny_rendorseg_szirena

Testi sértés és kifosztás gyanújával indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon négy személlyel szemben, akik egy férfit bántalmaztak, majd a gyanú szerint elvették értékeit.

Az elsődleges adatok szerint március 6-án, hétfőn valamivel 14 óra előtt három férfi szólalkozott össze Szeged belvárosában. Ketten bántalmazták a harmadik férfit, majd elmenekültek a helyszínről. A társaságukban levő két nő ekkor átkutatta a földön fekvő, eszméletlen sértettet, majd ők is magára hagyták – írja a police.hu. A mentőket és a rendőrséget járókelők értesítették. A férfit kórházba vitték, az orvosi ellátása még folyamatban van.

A Szegedi Rendőrkapitányság testi sértés és kifosztás gyanújával indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrség kéri, aki információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Default thumbnail
Előző sztori

Brexit - Parlamenti jelentés: nem biztos, hogy csökkenti a bevándorlást a szabad mozgás megszüntetése

Default thumbnail
Következő sztori

A szegedi klinikákon is látogatási tilalom van érvényben a kanyaró miatt

Legutóbbi hasonló cikkek