Sport

Labdarúgás: mintegy 1500 vendégszurkoló indult együtt a portugál-magyar mérkőzésre

Labdarúgás: mintegy 1500 vendégszurkoló indult együtt a portugál-magyar mérkőzésre

2017. március 25., szombat
Labdarúgás: mintegy 1500 vendégszurkoló indult együtt a portugál-magyar mérkőzésre

Mintegy 1500 vendégszurkoló együtt indult a lisszaboni Fény Stadionjába, ahol az Európa-bajnok Portugália lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

A magyar drukkerek békésen gyülekeztek helyi idő szerint 16 órától, majd 17 óra után néhány perccel egy kifeszített Magyarország feliratú drapéria mögött indultak a Benfica arénájába, amely mintegy három kilométerre volt a kiindulási ponttól. A magyarok néhány pirotechnikai eszközt is begyújtottak, illetve Lengyelországot is éltették a vonulás során. A gyülekezőponton olyan ismert sportoló is feltűnt, mint

Dombi Rudolf

olimpiai bajnok kajakos, aki Londonban

Kökény Rolanddal

lett aranyérmes 1000 méteren. Az UTE 30 éves versenyzője társaival együtt keddig éppen Portugáliában edzőtáborozik. Mint mondta, sportolóként pontosan tudja, mit jelent a szurkolók bíztatása, így teljesen természetes, hogy kilátogatnak a találkozóra. A portugál-magyar összecsapás - magyar idő szerint - 20.45-kor kezdődik. A magyar válogatott busza rendőri felvezetéssel 1 óra 45 perccel a meccs előtt indult a stadionba, ahol elvileg 3000 magyar szurkoló lesz a lelátókon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.