Sport

Labdarúgás: a hajrában mentett pontot a Méhkerék ellen a HFC

Labdarúgás: a hajrában mentett pontot a Méhkerék ellen a HFC

2017. március 26., vasárnap
Labdarúgás: a hajrában mentett pontot a Méhkerék ellen a HFC
hfc_morahalom04_gs

Korán hátrányba került a Hódmezővásárhelyi FC a Méhkerék ellen, és hiába szorította be ellenfelét Major László együttese, csak egy pontot szerzett.

Már az ötödik percben hátrányba került a tavasszal még veretlen Hódmezővásárhelyi FC a Méhkerék ellen: Fülöp Tibor szögletét Vincze Dániel fejelte Szabó Marcell kapujába, így a Békés megyeiek megszerezték a vezetést. A Méhkerék ezt követően nem erőltette a támadásokat, ami a vnedégek helyzetét tekintve érthető is volt, viszont a HFC hiába birtokolta többet a labdát, nem tudott igazán komoly ziccereket kidolgozni - bár a harmincadik percben egy szabályosnak tűnő gólt nem adott meg a játékvezető a vásárhelyieknek. A szünet után még komolyabb lett a vásárhelyi presszing, de csak két kapufáig jutott Major László együttese: a végén, mikor már többen talán elkönyvelték, hogy a Méhkerék mindhárom pontot megszerezheti, Antal Péter játékvezető tizenegyest ítélt a HFC-nek, amit Máté Péter váltott magabiztosan gólra, így egy pontot megmentett csapatának. A HFC ezzel továbbra is veretlen a tavasszal, ám a jövő héten egy komoly kihívás vár a csapatra a második Szigetszentmiklós otthonában.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 24. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Méhkeréki SE 1-1 (0-1)

Hódmezővásárhely, 300 néző. Vezette: Antal Péter (Sebestyén László, Molnár Alex).

HFC:

Szabó M. - Kormányos, Tóth J., Horváth B. (Bartyik N., 68'), Mezei, Pataki, Máté, Huszár (Tóth A., 57'), Végh (Orovecz, 68'), Szilágyi, Szabó D.

Vezetőedző:

Major László.

Méhkerék:

Nagy B. - Boros, Komlósi, Vincze, Knyihár (Hajdu, 71'), Ruzsa Sz., Kovács Gy. (Krajcs, 64'), Fülöp, Furár (Kristóf, 81'), Ruzsa Z, Sztojka.

Vezetőedző

: Bíró Róbert.

Gól:

Máté P. (86', büntetőből) ill. Vincze (6').

Sárga lap:

Kovács Gy. (50'), Vincze (55'), Boros (85'). Major László:

"A nagy szélben, könyvelő által vezetett meccsen nem alakult ki folyamatos játék. Hozzá kell tennem, a csapatom sem remekelt a meccsen. Felállt védelem ellen továbbra is gondjaink vannak, mindezek mellett egy kiesés ellen küzdő csapat ellen nem könnyű játszani. Annak örülök, hogy megmaradt a veretlenségünk, az a célunk, hogy a Szigetszentmiklós és a Dunaújváros elleni meccseket követően ez továbbra is kitartson."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.