Kézilabda: pont nélküli tért haza a Népligetből az FKSE-Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fksealgyo

A listavezető Ferencváros csapatához utazott Dankó Ervin csapata a hétvégén, ahol egyértelmű fölényben kézilabdázott a hazai csapat, végül hat góllal nyerte meg a találkozót.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 20. forduló

FTC Diagnosticum-ContiTech FKSE-Algyő 32-26 (17-10)
Budapest, Elek Gyula Aréna, vezette: Bacs, Bóna.
FKSE: Kiss O – Béleczki 2, Döme 2, Herbert 1, Simon 3, Valaczkai 3, VELKY 6/4. Csere: Gera (kapus) HORVÁCKI 5, Vadkerti 1, Teimel 1, Kocsis 2/2, Raffai, Ambrus, Gazsó, Molnár. Edző: Dankó Ervin.
Kiállítás: 10 ill. 16 perc.
Hétméteres: 3/3 ill. 6/6.

Dankó Ervin: “Sajnos ehhez a rangadóhoz, nem tudtunk sem dinamikában, sem küzdőképességben eleget nyújtani. A Fradi tömegben és magasságban jobb csapat, mint mi. Az eredmény reális. Fontos meccsek várnak még ránk, s a csapatnak most befelé kell figyelni, nem kifelé!”

A juniorok mérkőzésén

A juniorok a 47 percben még vezettek két góllal, de onnan egy hét nullás sorozattal megfordította a meccset a Fradi, s nyert öttel.

FTC Diagnosticum-ContiTech FKSE-Algyő 28-23 (14-15)
Budapest, Elek Gyula Aréna, vezette: Budai-Bock, Rácz.
FKSE: Stavri, Dani (kapusok) Engi 7, Szécsi 6, Szőnyi 5/1, Kocsárdi 2/1, Varga 2, Teimel 1, Ducza, Grézló, Laczi, Petrás, Tóth. Edző: Prislinger Tibor.
Kiállítás: 4 ill. 6 perc.
Hétméteres: 2/2 ill. 3/2.

Előző sztori

Balog: sikeres felzárkózáspolitikához minden érintett együttműködése kell

Következő sztori

Lázár: március végéig kiírják a teljes uniós keretre a pályázatokat