Sport

Kézilabda: pont nélküli tért haza a Népligetből az FKSE-Algyő

Kézilabda: pont nélküli tért haza a Népligetből az FKSE-Algyő

2017. március 27., hétfő
Kézilabda: pont nélküli tért haza a Népligetből az FKSE-Algyő
fksealgyo

A listavezető Ferencváros csapatához utazott Dankó Ervin csapata a hétvégén, ahol egyértelmű fölényben kézilabdázott a hazai csapat, végül hat góllal nyerte meg a találkozót.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 20. forduló

FTC Diagnosticum-ContiTech FKSE-Algyő 32-26 (17-10)

Budapest, Elek Gyula Aréna, vezette: Bacs, Bóna.

FKSE:

Kiss O - Béleczki 2, Döme 2, Herbert 1, Simon 3, Valaczkai 3, VELKY 6/4. Csere: Gera (kapus) HORVÁCKI 5, Vadkerti 1, Teimel 1, Kocsis 2/2, Raffai, Ambrus, Gazsó, Molnár.

Edző:

Dankó Ervin.

Kiállítás:

10 ill. 16 perc.

Hétméteres:

3/3 ill. 6/6. Dankó Ervin:

"Sajnos ehhez a rangadóhoz, nem tudtunk sem dinamikában, sem küzdőképességben eleget nyújtani. A Fradi tömegben és magasságban jobb csapat, mint mi. Az eredmény reális. Fontos meccsek várnak még ránk, s a csapatnak most befelé kell figyelni, nem kifelé!"

A juniorok mérkőzésén

A juniorok a 47 percben még vezettek két góllal, de onnan egy hét nullás sorozattal megfordította a meccset a Fradi, s nyert öttel.

FTC Diagnosticum-ContiTech FKSE-Algyő 28-23 (14-15)

Budapest, Elek Gyula Aréna, vezette: Budai-Bock, Rácz.

FKSE:

Stavri, Dani (kapusok) Engi 7, Szécsi 6, Szőnyi 5/1, Kocsárdi 2/1, Varga 2, Teimel 1, Ducza, Grézló, Laczi, Petrás, Tóth.

Edző:

Prislinger Tibor.

Kiállítás:

4 ill. 6 perc.

Hétméteres:

2/2 ill. 3/2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.